Twee winnende foto's in 2019

Serene rust aan het Pianomeer

Wij hebben genoten van alle foto's die ingestuurd zijn. Iedere keer weer een feestje als er foto's binnenkwamen. Stiekem kregen wij wel heimwee bij het zien van de schitterende zonsondergangen, mooie strandfoto's, het meer dat altijd weer mooi is, vrolijke mensen... 

Het was ook dit jaar weer moeilijk kiezen. Maar deze foto vonden wij dit jaar echt de winnende foto! Wat een rust gaat er van deze foto uit. Echt genieten van de mooie natuur aan het Pianomeer.

Gefeliciteerd familie A. van Engelenburg!!

Jullie mogen nogmaals een weekje gaan genieten aan het Luganomeer, maar dit mag ook in Toscane zijn. Wij zien uit naar jullie reactie.

 

Extra prijs:
Maar op deze 5 december, de dag van Sinterklaas, geven wij gewoon nog een extra prijs weg. Een waardebon van 100 euro!

Deze waardebon gaat naar
familie E. Jacobs, gefeliciteerd!!

Zij schreven als tekst bij deze foto:
'We springen een gat in de lucht van blijdschap op het strand bij de camping!'

Wij hopen dat zij nu weer een gat in de lucht springen van blijdschap. Met deze waardebon kunnen zij een nieuwe vakantie boeken met 100 euro korting! Dit mag weer aan het Luganomeer zijn, maar ook in Toscane.

 

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. 

 

Reactie van de winnaar:

Beste Brevar, wat een verrassing dat onze foto de prijs heeft gewonnen. Het was een heerlijke wandeling in de ochtendvroegte en mijn man stond te mijmeren bij het meer. Wij zijn heel blij dat we nog een keer een weekje in jullie caravans mogen komen. Het wordt moeilijk kiezen of we nog een keer naar Lugano gaan of naar Toscane. We waren in de omgeving van Lugano nog lang niet klaar om de leuke dorpjes en de mooie natuur te bekijken. Maar Toscane trekt ons ook enorm. Wij laten het binnenkort weten. Nogmaals bedankt voor uw prijs en we zien uit naar opnieuw een heerlijke week in Italië volgend jaar.

Fam. A. van Engelenburg

 

Reactie van fam. E. Jacobs:
Beste Anneke,
 
Wat een ontzettend leuke sinterklaasverrassing. Er werden hier weer heel wat gaten in de lucht gesprongen. Ontzettend leuk dat onze foto in de prijzen is gevallen. We hebben ook ontzettend van ons weekje Porlezza genoten. Ondanks dat we er al een aantal keren zijn geweest blijft de omgeving prachtig en genieten we van de rust van het meer en het mooie heuvelachtige landschap eromheen.
We zijn dan ook zeker voornemens om in 2020 weer een weekje richting het meer van Lugano te gaan.
 
Groetjes en dank voor de ontzettend leuke "surprise"
Jane en de rest van de springbende
Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2019

Overige inzendingen in 2019

Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | BreeVerhuur
Anneke den Breejen | Loenensestraat 179, 2574 RL Den Haag