NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

  

 

 

 


Corona en uw vakantie naar Italië

Geplaatst op: woensdag 2 februari 2022

Vraag en Antwoord omtrent het Coronavirus COVID19.

Q: Ik overweeg een nieuwe vakantie te boeken, maar mocht er een negatief reisadvies gelden, ben ik dan mijn geld kwijt?
A: Bij een negatief reisadvies (code rood of oranje) in uw geboekte periode kunt u kosteloos annuleren. U kunt ervoor kiezen om uw vakantie om te boeken naar een andere periode, of om de volledige huursom terug te ontvangen.

Q: Mag ik een reeds bestaande boeking ook omboeken bij code rood of oranje?
A: Ja dan geldt ook dat u kosteloos kunt annuleren of omboeken, zie vraag en antwoord hierboven.

Q: Ik heb een vakantie geboekt met vertrek later dit jaar maar ik wil annuleren. Krijg ik mijn geld terug?
A: We adviseren u de situatie nog even af te wachten voordat u uw vakantie annuleert. Mocht u toch al willen annuleren dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Deze annuleringsvoorwaarden kunt u hier nalezen.

Q: Mijn vakantie is binnenkort en het is code geel/groen, maar ik wil niet (meer) vanwege corona óf omdat de bestemming verschillende maatregelen eist. Mag ik annuleren?
​A: Ja, u mag altijd annuleren, maar de kosten daarvan zijn voor u als reiziger. Angst is namelijk geen reden voor kosteloze annulering. En maatregelen moeten we accepteren als het 'nieuwe normaal'.

Q: Ik moet nu, 2 maanden voor vertrek, het restbedrag van mijn boeking betalen. Maar de kans is aanwezig dat mijn vakantie misschien niet door kan gaan. Waarom moet ik dan nu toch de restantbetaling doen?
A: We begrijpen dat u twijfelt of uw vakantie wel door kan gaan. Ook voor ons is het nu lastig om hier een inschatting in te maken. Wij verzoeken u toch te voldoen aan uw betalingsverplichting welke u bent aangegaan met het plaatsen van uw reservering. Mocht uw vakantie niet door kunnen gaan omdat in die periode code rood of oranje is dan ontvangt u uw huursom terug of kunt u kosteloos omboeken.

Q: Door wie en hoe worden kleurcodes van een bestemming bepaald?
A: ​Het Ministerie van Buitenlandse Zaken hanteert verschillende kleurcodes die worden gevolgd door ANVR-reisondernemingen. Het Ministerie voert overleg met andere (buitenlandse) overheden en gezondheidsinstanties) om te komen tot een reisadvies.

Dit actuele reisadvies per land kunt u lezen op de website www.nederlandwereldwijd.nl en op die van de ANVR (Reisinformatie per bestemming).

Grote gezinnen vakanties

Geplaatst op: zaterdag 2 oktober 2021

Een vakantie zoeken voor een groot gezin kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wij weten dit als geen ander met zelf 5 kinderen. Wanneer je eindelijk iets leuks gevonden hebt dan schrik je soms van de prijs.

Daarom verhuren wij de stacaravan type Lugano met 3 slaapkamers op camping International aan het Luganomeer. Drie, vier of vijf kinderen… het maakt voor ons uit. Wij rekenen geen toeslag voor extra kids. De drukke zaterdag vermijden met rijden? Informeer naar de mogelijkheden om op andere dagen aan te komen of te vertrekken.

Bekijk de foto’s en filmpjes met alle kids, boek uw vakantie en geniet van extra lange voorpret.

Uitslag fotowedstrijd 2019

Geplaatst op: donderdag 5 december 2019

​Dit is de winnende foto!

Wij hebben genoten van alle foto's die ingestuurd zijn. Iedere keer weer een feestje als er foto's binnenkwamen. Stiekem kregen wij wel heimwee bij het zien van de schitterende zonsondergangen, mooie strandfoto's, het meer dat altijd weer mooi is, vrolijke mensen... 

Het was ook dit jaar weer moeilijk kiezen. Maar deze foto vonden wij dit jaar echt de winnende foto! Wat een rust gaat er van deze foto uit. Echt genieten van de mooie natuur aan het Pianomeer.


Gefeliciteerd familie A. van Engelenburg!!

Jullie mogen nogmaals een weekje gaan genieten aan het Luganomeer, maar dit mag ook in Toscane zijn. Wij zien uit naar jullie reactie.


Extra prijs:
Maar op deze 5 december, de dag van Sinterklaas, geven wij gewoon nog een extra prijs weg. Een waardebon van 100 euro!

Deze bon gaat naar
familie Familie E. Jacobs, gefeliciteerd!!

Wij hopen dat zij nu weer een gat in de lucht springen van blijdschap, zoals zij dit op deze foto ook doen. Met deze waardebon kunnen jullie een nieuwe vakantie boeken met 100 euro korting! Dit mag weer aan het Luganomeer zijn, maar ook in Toscane.

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. 

Bekijk hier de ingezonden foto’s, gewoon even wegdromen en nagenieten van de zomer.

Uitslag fotowedstrijd 2018

Geplaatst op: dinsdag 30 april 2019

Door omstandigheden is deze uitslag wat later dan gepland... Maar wat een geweldig leuke en mooie foto's zijn er weer ingestuurd. Deze winnende foto vonden wij meteen al fantastisch. 

2 kids relaxen en genieten aan het Luganomeer. Ik zie ze zo voor me, heerlijk genieten! En dan die omgeving... het meer, de bergen. Deze foto geeft het ultieme vakantie gevoel geweldig weer!

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. Bekijk hieronder de ingezonden foto’s, gewoon even nagenieten en ook alvast dromen van de zomer.

Bekijk hier alle ingezonden foto's en doe alvast inspiratie op voor uw vakantie!

Winnende recensie 2017 is bekend!

Geplaatst op: maandag 4 december 2017

'Het leven vieren' (la dolca vita)

Wat super leuk om alle vakantie ervaringen te lezen die massaal ingestuurd zijn. Heerlijk om te lezen hoe er genoten werd van het mooie Italië, de campings en onze accommodaties. Vele tops en ook tips kregen we. Hartelijk dank hiervoor.

Met het delen van de vakantie ervaring, maakte je ook direct kans op een gratis weekverblijf in het voor- of naseizoen van 2018 op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane.

De winnende recensie is ingestuurd door Familie M. Kraaijvanger. Zij verbleven van 29 juli t/m 5 augustus op camping International aan het Luganomeer. Van harte gefeliciteerd!

Lees hieronder de winnende vakantie ervaring:

Beoordeling geplaatst door Familie M. Kraaijvanger - Chalet Parigi I
29 juli 2017 t/m 5 augustus 2017, 4 personen:

Heerlijke week gehad op Camping International in Porlezza. Wat een geweldige omgeving en wat hebben we genoten van het weer het eten en de gastvrijheid on Italië. Als je wilt onthaasten is Porlezza en omgeving de "place to be". Na een roerige periode zijn we hiet tot rust gekomen en hebben we hier het leven gevierd, la dolce vita.
We komen hier zeker nog vaker terug.


Reactie winnaar:
Hallo Anneke,

Wat een verrassend en een mooi nieuws ! Nu wil het geval dat wij afgelopen weekend toevallig hebben zitten kijken om deze zomer weer bij jullie te boeken maar dan op Camping Bosco Verde. Dus je kunt wel raden waar onze voorkeur naar uit gaat.

Met vriendelijke groet,
Fam M.Kraaijvanger

Winnaar fotowedstrijd 2017 is bekend !

Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Dit is de winnende foto, wat geeft deze foto goed weer het vakantie genieten aan het Italiaanse meer!!

Ook dit jaar hebben wij weer veel mooie foto's ingestuurd gekregen. Het was lastig kiezen, maar uiteindelijk hebben wij toch voor deze foto gekozen.​

Gefeliciteerd familie Giebels! U heeft een weekverblijf gewonnen in één van onze accommodaties in Italie. Dit weekverblijf dient buiten de schoolvakanties te vallen.

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. 

Bekijk hier de ingezonden foto’s, gewoon even wegdromen en nagenieten van de zomer.

Italiaanse feestdag 15 augustus - Ferragosto

Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Ferragosto, 15 augustus, is in Italië eigenlijk meer dan een nationale feestdag. Deze dag luidt niet alleen de vakantieperiode in, maar staat synoniem voor ontspanning, afleiding, feest, zon, lol, eten en drinken.

Door de Italianen wordt uitgekeken naar Ferragosto en de meeste plannen de zomervakantie rondom deze datum. Dit jaar valt 15 augustus op dinsdag dus nemen veel Italianen een ponte (brugdag). Op deze feestdag staat het bedrijfsleven eventjes stil, maar bruist Italië op een andere manier.

Traditioneel trekken de Italianen op deze dag er massaal op uit, echter nu met de auto en met dichtgeslipte wegen tot gevolg.

Hou er rekening mee dat deze dag een echte feestdag is in Italië. Go with the flow...

Bellen en internetten in Italië zonder extra kosten

Geplaatst op: zaterdag 13 mei 2017

Vanaf 15 juni aanstaande worden de roamingkosten in de Europese Unie afgeschaft.
Dit betekent dat je je eigen bundel die je ook in Nederland gebruikt, in de Europese Unie kunt gebruiken zonder extra kosten. Met andere woorden, de kosten voor bellen, sms’en en internetten worden in de EU-landen gelijkgesteld aan het eigen land.

Geen extra kosten

Dit betekent dat je je eigen bundel die je ook in Nederland gebruikt, in de Europese Unie kunt gebruiken zonder extra kosten. Voorheen was het zo dat providers met buitenlandbundels extra inkomsten wisten te genereren: als klant kon je je bundel aanpassen door extra MB te kopen wanneer je op vakantie ging. „Dat deed ongeveer tien% van de Nederlanders”, legt Tim Wijkman van Telecompaper uit. „Maar dat is nu dus niet meer nodig.”

Daarnaast is het zo dat er ook geen bijkomende kosten worden gerekend voor bellen en gebeld worden. Dat kwam bij de meeste providers nog bovenop de abonnementskosten.

Lees verder >>

Gotthard tunnel gesloten:

Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Een overzicht van de Gotthard Tunnel wanneer deze gesloten is in 2017:

De verwachting is dat de tunnel geblokkeerd is in de genoemde nachten voor alle verkeer.

3 t/m 7 april: 4 nachten van maandag – vrijdag tussen 22.00 - 05.00 uur. Personenverkeer wordt via San Bernardino omgeleid.

19 t/m 23 juni: 4 nachten van maandag – vrijdag tussen 21.00 - 05.00 uur.  Personenverkeer wordt over de Pass omgeleid.

26 t/m 30 juni: 4 nachten van maandag – vrijdag 21.00 - 05.00 uur. Personenverkeer wordt over de Pass omgeleid.

11 t/m 15 september: 4 nachten van maandag – vrijdag 21.00 - 05.00 uur. Personenverkeer wordt over de Pass omgeleid.

18 t/m 22 september: 4 nachten van maandag – vrijdag 21.00 - 05.00 uur. Personenverkeer wordt over de Pass omgeleid.

25 t/m 29 september: 4 nachten van maandag – vrijdag 21.00 - 05.00 uur. Personenverkeer wordt over de Pass omgeleid.

2 t/m 4 oktober: 2 nachten van maandag – woensdag 21.00 - 05.00 uur. Personenverkeer wordt over de Pass omgeleid.

Brevar Vakantie rondreis Tricolore

Geplaatst op: vrijdag 23 december 2016

Rondreis Italie = Genieten!

​Combineer het beste van Italie en boek een verblijf op twee of drie verschillende campings. Bezoek Italiaanse steden en de prachtige meren én stranden. Ga genieten van de Italiaanse gastvrijheid en natuurlijk van het heerlijke Italiaanse eten.

Verblijf in Porlezza aan het Luganomeer, hier kunt u heerlijk tot rust komen van uw bezigheden en de reis en genieten van alles dat deze camping en omgeving te bieden heeft.

Reis dan verder naar één van de mooiste gebieden in Italië; Toscane. Wissel een heerlijke stranddag af met een bezoek aan Siena, Pisa of Florence!

Tot slot verblijft u aan het Trasimeno meer in Umbrië. Ga genieten aan het schitterende meer en ontdek de mooie omgeving. Ga een dagje op stap naar Rome of bezoek andere mooie kunststeden in deze omgeving.

Kortom: twee of drie topvakanties in één!

Vertel ons uw wensen, wij helpen u graag om uw welverdiende vakantie samen te stellen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 071 40 35 650 of 06 165 059 94

Afwijkende aankomst/vertrek dagen

Geplaatst op: donderdag 1 december 2016

Afwijkende aankomst/vertrek dagen: 

Brevar Vakantie biedt u de mogelijkheid om op afwijkende dagen aan te komen en te vertrekken dan de gebruikelijke zaterdag.

Ideaal als u de drukke zaterdag wilt vermijden met rijden, of als u niet meteen in de auto wilt stappen wanneer u klaar bent met werken.

Heerlijk flexibel en afgestemd op uw wensen!

Dit is op basis van beschikbaarheid en uitsluitend in overleg. Bel of mail ons uw wensen ...

Winnaar recensie 2016 is bekend!

Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Wat super leuk om alle vakantie ervaringen te lezen die massaal ingestuurd zijn. Bedankt hiervoor! Heerlijk om te lezen hoe er genoten werd van het mooie Italië, de campings en onze accommodaties. Vele tips en tops kregen we.

Met het delen van uw recensie, maakte u ook direct kans op een gratis weekverblijf in het voor- of naseizoen van 2017 op camping International aan het Luganomeer, op Camping Bosco Verde in Toscane, of op camping Italgest in Umbrië.

De gelukkige winnaar van dit weekverblijf is de heer F.J.M. Coolen. Hij verbleef met 3 personen van 26 augustus t/ 9 september op camping Bosco Verde in Toscane.

Zijn vakantie ervaring op camping Bosco Verde:

Enkele jaren geleden al eens een week op deze camping gezeten en in de omgeving rondgeneusd.
Aangezien het laat in het seizoen was, weinig stacaravans bezet en wat rustiger op de camping. Het zeer Italiaanse karakter van de camping spreekt ons aan en we gaan mee in the flow. Als je hier als Nederlander, Nederlander wilt blijven zou ik een andere camping zoeken. Meng je, stel je open en het wordt gewaardeerd door de Italiaanse campingbewoners.
Verder genoeg te doen en zien in de nabije omgeving; Viareggio leuk om te flaneren, de markt te bezoeken en een terrasje te pakken en Pisa, Lucca zijn snel te bereiken. Je moet net wat meer moeite doen voor een Florence en ook nog een Siena.
Ik verwacht dat we Bosco Verde nog wel een keer zullen 'aandoen'.

Gefeliciteerd met deze prijs! We horen graag waar u uw nieuwe vakantie ervaring wil gaan beleven.


Reactie winnaar:

Beste Anneke,

En dat krijg je dan, “wij winnen dus echt nooit iets”!! En nu na wederom een fijne vakantie in Italië op camping Bosco Verde, gewoon een passende recensie schrijven, die hoort bij onze ervaringen en hupsakee, deze prachtige prijs.

Echt hartelijk bedankt, we zijn er reuze blij mee. We zullen er even over nadenken en dan goed benutten.

Mille grazie,

Frans Coolen

Winnaar fotowedstrijd 2016 is bekend !

Geplaatst op: zaterdag 12 november 2016

Dit is de winnende foto, wat is die prachtig!!

Ook dit jaar hebben wij weer veel mooie foto's ingestuurd gekregen. Deze foto geeft zo goed weer hoe schitterend elke dag weer de zonsondergangen zijn aan het Trasimenomeer. Wij waren op slag verliefd op deze foto.

​Toch was het kiezen moeilijk, er zijn zoveel mooie foto's ingestuurd. Maar uiteindelijk hebben wij toch voor deze foto gekozen.​

Gefeliciteerd mevrouw Michielsen!

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. 

Bekijk hier de ingezonden foto’s, gewoon even wegdromen en nagenieten van de zomer.


Reactie winnaar:

Echt waar????
Oooohhhhhhh wat ontzettend leuk ! We zijn er heel blij mee! Hartelijk dank.

We verheugen ons al op onze vakantie. Al 2 x hebben wij een vakantie doorgebracht in uw stacaravan, waar t telkens zeer goed vertoeven was. Erg mooie caravans met aandacht ingericht. 1x op camping paradiso en 1x op camping italgest. Beiden topvakantie! .

Nogmaals super bedankt. Heel heeeeeel blij mee.

Groetjes desiree, jef en fiene

Aardbeving

Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Midden Italië is deze week opnieuw getroffen door een aantal aardbevingen. Deze zomer was er al de verwoestende aardbeving in Amatrice, die aan bijna 300 mensen het leven kostte.

​Wij leven mee met alle mensen die tijdens deze bevingen getroffen zijn.

​Het gebied rond het Trasimeno meer waar wij op camping Italgest stacaravans verhuren is veilig bevonden, hier is gelukkig geen schade.
​Het getroffen gebied ligt op zo'n 100 kilometer ten zuiden van Camping Italgest.

 

Brevar Golf toernooi

Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016


Van 14 t/m 21 mei 2016

Golfen in Italië is een ultieme ervaring. Met alle glooiende hellingen lijkt het Italiaanse landschap geschapen voor het aanleggen van de meest prachtige golfcourses.
 
Voor de derde keer al weer organiseert Brevar dit Brevar Golftoernooi. Hou je van golfen en wil je dit ervaren? doe dan mee met het Brevar Golftoernooi. Gespeeld op de banen van Menaggio en Pinetia golf, dichtbij de International Sport Camping in Italië.
 • 4 x greenfee (1x Texas Scramble en 3x Stableford individueel)
 • Hcp. 0-36
 • 2 x diner
 • Prijzen ( 1ste prijs individueel: 1 week in voor- of naseizoen in één van onze chalets in Porlezza (type Parigi uitgezonderd) of stacaravans in Umbrië op Camping International
 • Chalet ( 2 tot 4 pers.)
 • Min. aantal deelnemers: 9
 • Inschrijving sluit 15 februari 2016

Totaal prijs golf € 40,- p.p

Chalet € 200,- ( excl. Schoonmaak € 45,- en toeristenbelasting) 2 tot 4 pers.

Prijs voor diners niet golfers: € 70,-

Uw vragen beantwoorden wij graag per mail.

Er kunnen maximaal 40 mensen meedoen. Bent u er ook bij dit jaar ?!

 

 

Winnaar recensies 2015 bekend!

Geplaatst op: zaterdag 28 november 2015

Wij hebben jullie dit jaar gevraagd om na je vakantie op één van onze campings de vakantie ervaringen met ons te delen. Velen van jullie hebben hier gehoor aan gegeven. Het was ontzettend leuk om te lezen dat er genoten werd van het mooie Italië, het prachtige weer, de gezellige campings en onze accommodaties!

Met het delen van de vakantie ervaring, maakte je ook direct kans op een gratis weekverblijf in het voor- of naseizoen van 2016 op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane.

De gelukkige winnaar van dit weekverblijf is de familie Tiel-Louwersheimer. Hun ervaring op camping Italgest:

We wisten niet goed wat we konden verwachten maar oooohhh wat is het daar mooi aan het Trasimeno meer. De caravan top! Zo compleet ingericht met een ruime veranda.

In het restaurant heerlijk gegeten voor een leuke prijs en in de winkel is ook best veel te koop.

Maar dan de omgeving!!! Waar en hoe je ook naar het maar kijkt, altijd weer prachtig!! En de dorpjes er omheen, terug in de tijd en genieten van het mooie, oude, en authentieke.

Hele vriendelijke mensen ook aan de receptie,(inderdaad spreken de meisjes Duits, Engels of zelfs Nederlands) in de winkel en de bar/restaurant. Daar kan je lekker met een kopje heerlijke espresso of cappuccino je email checken of op een andere manier gebruik maken van de gratis WiFi. Ook is er bij de receptie een leuke plek om te Internetten.

Kortom, mijn man en ik en onze twee kleine hondjes hebben heerlijk genoten van al het moois in Villagio Italgest aan het Trasimenomeer. En dat alles voor een zeer redelijke prijs!! Ga vooral zo door Brevar!!!

Gefeliciteerd! We horen graag jullie nieuwe vakantie ervaringen!

Reactie winnaar:

Hallo Anneke

Lees net dat we een gratis weekverblijf hebben gewonnen! Wat een verrassing!
Graag maken we er gebruik van. Zodra we weten welke week het gaat worden zullen
we contact met je opnemen. Zal wel voorseizoen worden denk ik. Ja natuurlijk laten
we dan weer weten hoe het was.
Ik ga nu even bijkomen van dit heuglijke nieuws met een lekker kopje koffie en vast
bedenken waar we heen zullen gaan. Dick is net naar werk vertrokken maar ik ga hem
nu meteen bellen.

De hartelijkste groetjes van een hele blije Loes!

 

Winnaar fotowedstrijd 2015 is bekend!

Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

In 2015 is de winnende foto van onze fotowedstrijd gemaakt door de familie M. Eilbracht. Gefeliciteerd! Jullie winnen een weekverblijf in het voor- of naseizoen van 2016 op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane.

Wat een leuke foto's hebben we binnen gekregen! Van de prachtige natuur van Italie tot het plezier van spelende kinderen en tot het genieten van heerlijke Italiaanse ijsjes. Het was lastig om een keuze te maken, maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor deze schitterende foto die voor ons de rust in de prachtige natuur laat zien.

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Bekijk op onze fotowedstrijdpagina de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto. Doe ook alvast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Camping Italgest - Trasimeno meer

Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Afgelopen week hebben wij zelf doorgebracht aan het Trasimeno meer in Umbrië (Italië). Wij hebben ons testpanel meegebracht, onze twee jongste dochters.

Uitgebreid is het zwembad getest met de glijbanen, de speeltuin, het restaurant, de ijsjes,
het gras-strandje bij het meer en met elkaar
hebben we genoten van de schitterende zonsondergangen.

We waren al enthousiast, maar zijn nu mogelijk nog enthousiaster geworden....

De laatste weken hoogseizoen op deze camping Italgest hebben wij nu extra cool geprijsd. Kijk op onze actiepagina, boek je vakantie en ga genieten van de voorpret!

 

Gotthardtunnel in juni 's nachts dicht

Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015


A2 Gotthardtunnel 's nachts dicht:
Vanwege werkzaamheden gaat de Sint Gotthardtunnel op de A2 Bazel - Chiasso een aantal nachten dicht. De afsluiting is uitsluitend tussen 22.00 tot 05.00 uur. Omrijden kan over de A13, via de San Bernardinotunnel.

Data van de afsluitingen:
Van maandag 8 tot vrijdag 12 juni
Van maandag 15 tot vrijdag 19 juni. (dan vanaf 19.30 uur)

Meer informatie kunt u nalezen op de ANWB site


 

Wielerronde Giro d’Italia door Porlezza

Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

27 mei gaat de Giro d’Italia dwars door Porlezza. Voor de echte fiets liefhebbers, er zijn nog een aantal chalets vrij deze week.

De Giro d’Italia is de jaarlijkse wielerronde door Italië. De Giro d’Italia is in Nederland ook wel bekend onder de naam Ronde van Italië. Het is een wielerwedstrijd die meestal 23 dagen duurt en waarin de wielrenners 21 etappes fietsen. In 2015 vertrekt de Giro op zaterdag 9 mei 2015 in de regio Ligurië. De finish is op zondag 31 mei 2015.

Als je in mei een uitstap naar Toscane gepland hebt, dan kun je 's werelds beste wielrenners 3 dagen in Toscane aan het werk zien vanaf dag 5, van woensdag 13 mei tot vrijdag 15 mei.

Wielerronde Giro d’Italia in Toscane

Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Op woensdag 13 mei vertrekt de 5de etappe in La Spezia in het zuiden van de regio Ligurië voor een bergrit van 152 km. Na minder dan 20 kilometer rijdt het peloton Toscane binnen voor een rit die de streek Lunigiana doorkruist langs het stadje Aulla.

Wilt u dit niet missen? Boek dan een stacaravan op Camping Bosco Verde, of een chalet op Camping Paradiso en combineer een heerlijke strandvakantie met het aanmoedigen van de mannen tijdens de wielerronde.

De rit gaat verder in de richting van de Apuaanse Alpen, een bergachtige streek die gekend is om zijn marmerproduktie. Op de Carpinelli pas op 839m hoogte zijn de eerste punten voor het bergklassement van de dag te verdienen. 

Daarna gaat het bergaf in de richting van de streek Garfagnana. De rit komt er onder andere voorbij het Middeleeuwse stadje Barga, één van de vele schitterende stadjes van Toscane die tot de club van de mooiste stadjes van Italië behoren. Daarna gaat het richting Bagni di Lucca, om uiteindelijk terug bergop te gaan in de provincie Pistoia in de Toscaanse Apennijnen. De aankomst is op 1.386m hoogt in Abetone, één van Toscane's meest gekende ski-oorden.

Donderdag 14 mei vertrekt de karavaan terug in Montecatini Terme voor een relatief vlakke rit richting de kuststreek in Zuid-Toscane. De rit doorkruist de provincie Pisa langs het stadje Pomarance, waar met een korte beklimming enkele punten voor het bergklassement te verdienen zijn. Daarna is het de beurt aan de streek Maremma, langs het heuvelstadje Massa Marittima, om uiteindelijk na 181 km aan te komen in de schitterende badstad Castiglione della Pescaia in de provincie Grosseto.

Vrijdag 15 mei vertrekt de 7de etappe in de stad Grosseto, opnieuw voor een relatief vlakke, maar lange rit, in de richting van de lagune van Orbetello, om erna Toscane in het zuiden te verlaten en verder te gaan naar de regio Lazio in de richting van Rome. De aankomst is na 263 km in Fiuggi ten zuiden van Rome.

Vanuit Fiuggi gaat de Giro nog 16 dagen verder doorheen Italië en op zondag 31 mei 2015 wordt bekend wie de Colombiaan Nairo Quintana zal opvolgen als winnaar van de Giro d'Italia.

UITSLAG - Facebook like actie - 4500 likes

Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

 

YES 4500 LIKES!

Wat een geweldig resultaat! Super dat jullie onze pagina geliked hebben en de actie gedeeld hebben.
 
Uit alle likers en delers hebben wij de volgende winnaar gekozen:
 
Dionne Smink!!
 
 
Gefeliciteerd jij wint een week verblijf aan het Luganomeer van in Toscane.
 
Wil je contact ontmoet ons opnemen via info@brevar-vakantie.nl?


Iedereen super bedankt voor het liken, delen en de leuke spontane reacties! Blijf ons volgen, liken en delen, want er is al weer een nieuwe like actie :)Reactie winnares:

Buonasera Italië,

Ik ben heel blij met deze onverwachte week Italië. Wij zijn al op vele mooie plekjes geweest maar nog niet aan de Toscaanse kust.

Wij gaan daar echt genieten van de omgeving, de uitstapjes, het lekkere eten en het mooie weer.

Italië arriviamo,

Dionne

Nederlandse gastheer en gastvrouw in Porlezza!

Geplaatst op: zaterdag 1 november 2014

Graag stellen wij Ruud en Olga van Dommelen nog even aan u voor. 
Namens Brevar Vakantie zijn zij uw gastheer en gastvrouw op Camping International in Porlezza. Wat zetten zij zich in voor onze gasten, niets is ze teveel!

Ook in 2015 hopen zij weer voor u klaar te staan.

De voordelen op een rijtje:

:) Nederlands; er zal geen taalprobleem zijn voor het verkrijgen van duidelijke informatie

:) Zij controleren de schoonmaak, fijn om na een lange reis in een schoon chalet aan te komen.

:) U kunt ten alle tijden met uw vragen bij hen terecht

:) Wanneer er iets mankeert aan het chalet doen zij hun uiterste best dit zo snel mogelijk voor u op te lossen

:) Uitsluitend gasten van Brevar Vakantie kunnen van hun diensten gebruik maken

Uitslag fotowedstrijd 2014

Geplaatst op: zaterdag 1 november 2014

De fotowedstrijd van Brevar Vakantie is inmiddels ten einde. Wat een mooie foto's hebben wij ook dit jaar weer binnengekregen. Zoveel leuke, lieve, mooie en grappige foto’s, geweldig!
Uiteindelijk hebben we de winnende foto gekozen: ‘Pret in het Luganomeer' Wij vinden dat deze foto zo duidelijk het heerlijke vakantiegevoel weergeeft... lekker genieten met elkaar van het meer en de zon!

De foto is geschoten door de familie L. Versteeg, van harte gefeliciteerd!! U wint een weekverblijf in het voor- of naseizoen op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane. De familie Versteeg is inmiddels via de mail op de hoogte gesteld.

Wij willen iedereen die mee heeft gedaan hartelijk bedanken voor de mooie foto’s die ingestuurd zijn.
Bekijk via deze link de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto! En doe vast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Extra like actie

Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Wat geweldig is dit, bij de volgende 400 likes gaan wij bij iedere 100 likes iemand blij gaan maken! Dit keer met de Rhythm Soundtas. Wij hebben er al twee weggegeven, bij 2850 en bij 2950 likes. De winnaars zijn hieronder vermeld. De volgende worden weggegeven bij 3050 en 3150 likes!

Het Jong Ondernemen bedrijf Beats Community J.C. heeft een product waar wij erg enthousiast over zijn. Ideaal voor tijdens je vakantie.

De Rhythm Soundtas is een hoesje met daarin full-range speaker (bass-, middel- en hoge tonen) en ruimte voor uw mobiele telefoon of mp3-/mp4-speler, inclusief 2,5/3,5 mm aansluiting (de normale aansluiting voor smartphones e.d.).

Meer informatie lees je hier: https://www.brevar-vakantie.nl/nieuws

Iedereen maakt evenveel kans en natuurlijk doe je ondertussen ook mee met de Brevar Vakantie Like, Deel & Win actie voor dat Gratis weekverblijf in Toscane. Bij 3250 likes gaan we die verloten.

Onze pagina liken = dus dubbel kans!!!


Winnaar 2850 likes:
Gefeliciteerd Conny van der Werf-Tetteroo, jij bent de winnaar van deze Rhythm Soundtas. Wij wensen je heel veel luister plezier met deze telefoonhoes met speaker.

Wil je contact met ons opnemen via info@brevar-vakantie....nl dan kunnen wij de prijs naar je toe sturen. Wij zien uit naar je reactie.

Reactie winnaar:
Ik had m alweer gedeeld, dat ik gewonnen had. En als ik de tas binnen zal ik een foto maken en ook delen!!!!! Wat leuk! Dank je wel!!!!!


Winnaar 2950 likes:
Gefeliciteerd Linda van Egmond, jij bent de winnaar van deze Rhythm Soundtas. Wij wensen je heel veel luister plezier met deze telefoonhoes met speaker.

Wil je contact met ons opnemen via info@brevar-vakantie....nl dan kunnen wij de prijs naar je toe sturen. Wij zien uit naar je reactie.

Reactie winnaar:
Ik lees net dat ik leuke en superhandige rhythm soundtas heb gewonnen! Superleuk! Dankjewel! 


Winnaar 3050 likes:
3050 likes; wat is dit leuk! We mogen alweer iemand blij maken!! I like it :) 
Dit keer is Nick Stokman de gelukkige winnaar.
 
Gefeliciteerd Nick Stokman, jij bent de winnaar van deze Rhythm Soundtas. Wij wensen je heel veel luister plezier met deze telefoonhoes met speaker. 
 
Wil je je adresgegevens mailen naar info@brevar-vakantie.nl dan kunnen wij de prijs naar je toe sturen.  Wij zien uit naar je reactie. Een berichtje op facebook en hieronder is natuurlijk altijd leuk:)

Winnaar 3150 likes:
De 3150 likes al ruim voorbij, dat betekent dat wij nog één keer iemand blij mogen maken met de Thythm Soundtas. Dit keer is Susan Marie de gelukkige winnaar.

Gefeliciteerd Susan Marie, jij bent de winnaar van deze Rhythm Soundtas. Wij wensen je heel veel luister plezier met deze telefoonhoes met speaker. 

Wil je je adresgegevens mailen naar info@brevar-vakantie.nl dan kunnen wij de prijs naar je toe sturen. Wij zien uit naar je reactie. Een berichtje hieronder is natuurlijk altijd leuk:)

Deze actie is inmiddels voorbij. Wij hebben 4 mensen blij gemaakt met de Rhythm Soundtas. Blijf onze facebook pagina delen en liken er is weer een nieuwe like actie.

 

Uitslag Facebook Like, Deel & WIN actie - 3250 likes

Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014


Ruim 3250 likes zojuist behaald, wat gaat het geweldig goed!
Wij hebben zojuist de winnaar gekozen:

EVERLINE JASPERS

Gefeliciteerd Everline Jaspers, jij bent de gelukkige winnaar van deze super prijs en kan dit voorseizoen nog gaan genieten van alles dat Toscane te bieden heeft.

Jij mag een week gaan reserveren in één van onze stacaravans op Camping Bosco Verde in Toscane. 

Wil je contact met ons opnemen via info@brevar-vakantie.nl? Dan kun je gaan genieten van de voorpret!

Iedereen super bedankt voor het liken, delen en de leuke spontane reacties! Blijf ons vooral volgen, liken en delen, want we komen snel weer terug met een geweldige nieuwe actie! 

 

Uitslag Facebook like actie - 2750 likes

Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014
EN DE WINNAAR IS …

2750 likes wat een geweldig resultaat!
Uit alle likers en delers heeft onze dochter een winnaar gekozen.

Gefeliciteerd Ardjan Boogert, jij bent de gelukkige winnaar van deze super prijs. Jij mag een week gaan reserveren in één van onze stacaravans op Camping Bosco Verde in Toscane. Gaat je voorkeur uit naar een chalet aan het Luganomeer dan mag dat natuurlijk ook!! Wil je contact met ons opnemen via info@brevar-vakantie.nl?

Iedereen super bedankt voor het liken, delen en de leuke spontane reacties! Blijf ons vooral volgen, liken en delen, want we komen deze week nog terug met een spetterende nieuwe actie!


Reactie winnaar, Ardjan Boogert:

Heel gaaf, we hadden voornemens om weer naar Italie te gaan. Deze aanbieding gaan we zeker benutten.
Brevar Vakantie heel vriendelijk bedankt en we gaan ervan genieten.
 
 

Brevar Vakantie ondersteund Jong Ondernemen

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

De Rhythm Soundtas
Share your sound
van € 25,- nu voor slechts 
€ 9,99
 
                                           

Het Jong Ondernemen bedrijf BeatsCommunityJC
heeft een product waar wij erg enthousiast over zijn. Ideaal voor tijdens uw vakantie.

Het bedrijf bestaat uit 7 enthousiaste jonge mensen die in 4 HAVO zitten. Dit doen zij 4 dagen, de 5e dag zijn zij hun eigen bedrijf gestart en doorlopen zij alle stappen die ieder ander bedrijf ook moet doorlopen. Van een ondernemingsplan tot BTW aangifte. Wij laten ze hieronder graag zelf aan het 'woord'.


Wie zijn wij?

Wij zullen ons eerst even voorstellen. Wij volgen het IBC op het Driestar College te Gouda. IBC staat voor International Bussines College. Dat houdt in dat we 1 dag in de week praktijkervaring opdoen door middel van het bezoeken van bedrijven, het luisteren naar sprekers, zaakgericht Nederlands, Duits en Engels, boekhouden en het oprichten van een eigen bedrijf, een Junior Company. 


Wat doen wij?

Wij verkopen de Rhythm Soundtas. De Rhythm Soundtas is een hoesje met daarin full-range speaker (bass-, middel- en hoge tonen) en ruimte voor uw mobiele telefoon of mp3-/mp4-speler, inclusief 3,5 mm aansluiting (de normale aansluiting voor smartphones e.d.). 

Het product is een telefooncase met een speaker voor uw telefoon, maar natuurlijk ook voor andere muziekdragers zoals een MP3 of MP4. De kleine speaker in de voorkant van het tasje geeft een goed geluid, zo kunt u tijdens uw vakantie optimaal genieten van uw muziek. De 2,5 en 3,5 mm kabel verbind uw mobiel met de speaker voor het afspelen van uw muziek.

De beste bescherming voor uw telefoon is altijd gegarandeerd met dit multifunctioneel tasje. Doordat het een ondoordringbare beschermstof is, is uw mobiel altijd goed beschermd tegen stoten, stof en zand. Het product is uitvoerig getest en het kan heel wat hebben! Uw mobiel kunt u daarom met een gerust hart meenemen naar het strand, zolang het maar in uw Rhythm Soundtas zit. Al genietend van de zon op uw strandlaken of luie stoel kunt u uw favoriete muziek luisteren en tegelijkertijd uw mobiel de beste bescherming geven.

En wanneer u weer thuis bent van uw vakantie, kunt u niet meer zonder en zult u hem overal mee naar toe nemen.

Alle voordelen nog even op een rijtje:

- Geen losse kabeltjes 
- Mobiel is beschermd in een tasje 
- Makkelijk mee te nemen 
- De speaker bestrijkt zowel hoge, midden- en basstonen
  (alle hoorbare frequenties) 
- Geluid van de mobiel wordt versterkt 
- Geen gehoorbeschadiging als gevolg van oortjes of koptelefoon 
 
Klik HIER voor de flyer van de Rhythm Sountas
 

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet kunt wachten tot uw vakantie en uw Rhythm Sountas nu al wilt hebben. Daarom hebben wij de volgende aanbieding voor u:

 
De Rhythm Soundtas
Share your sound
van € 25,- nu voor slechts 
€ 9,99
 
U kunt de Rhythm Soundtas via de mail bestellen, binnen 24 uur wordt deze altijd beantwoord. Ons email adres: beatscommunity@outlook.com                                                  
 

NIEUW!! Kadobonnen

Geplaatst op: zaterdag 14 december 2013

Weet u geen origineel kado meer te verzinnen voor verjaardagen, feestdagen, jubileums, bruiloften, etc.? Geef dan eens een kadobon van Brevar Vakantie kado!

De kadobonnen zijn beschikbaar in elk gewenst bedrag. Met de bon kan de ontvanger zelf het mooiste plekje op een van onze campings uitzoeken en gaan genieten van een heerlijke vakantie in Italie.

Na bestelling ontvangt u de waardebon binnen 24 uur per mail (op werkdagen). De bon is 2 jaar geldig.

Wie gaat u verrassen?

 

Actie pagina!!

Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

nieuw :) nieuw :) nieuw :) nieuw :) nieuw :) nieuw :) nieuw :) nieuw :) nieuw :)

Onze speciale Actie pagina is klaar. Heel overzichtelijk kun je per camping alle extra acties bekijken.

Dus heb je zin in een extra voordelige vakantie waar je heerlijk naar kunt uitkijken en nog lang op kunt teren… kijk dan snel op onze Actie pagina en boek je mooiste herinnering!

Uitslag Facebook like actie ...

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013


EN DE WINNAAR IS …

1500 likes wat een geweldig resultaat!
Uit alle likers en delers hebben wij een winnaar gekozen.

Gefeliciteerd Marry Kloos, jij wint een week verblijf in één van onze stacaravans op Camping Bosco Verde in Toscane!! Wil je contact met ons opnemen via
info@brevar-vakantie.nl?

Iedereen super bedankt voor het liken, delen en de leuke spontane reacties!

Blijf ons vooral volgen, liken en delen, want we komen snel terug met een
spetterende nieuwe actie!


Reactie winnaar:

Wat geweldig leuk dat we een weekje Toscana gewonnen hebben!!!
We winnen eigenlijk nooit wat en nu dan dit, echt heel leuk!!
We zijn nog nooit in Toscana geweest dus het lijkt me echt heel leuk.

Ik hoor net van mijn dochters dat de prijs op facebook staat, ik had nog niet gekeken.
Maar hartstikke bedankt en we horen nog wel wanneer we mogen gaan.

Hartelijke groetjes van Marry Kloos en natuurlijk mijn man Gerrit

 

Tentplaatsen op Camping Bosco Verde

Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Nieuw dit jaar!

Tentplaatsen op het grasveld tegenover de
stacaravans type 'Pisa'. Ruime plekken om uw
eigen tent op te kunnen zetten!

 • Parkeren op de gemeenschappelijke
  parkeerplaats of bij uw plaats
 • Dichtbij de stacaravans, ideaal als u
  met vrienden of familie op vakantie
  gaat en zij meer comfort willen
 • Elektriciteit aanwezig
 • Mogelijkheid tot gebruik van een
  gemeenschappelijke vriezer

Informatie pagina >>>


 

Uitslag fotowedstrijd 2012 !

Geplaatst op: zaterdag 10 november 2012

Uitslag fotowedstrijd 2012

De Brevar-vakantie.nl fotowedstrijd is inmiddels ten einde. Er zijn weer massaal foto’s ingezonden, waaruit de winnaar reeds is gekozen.

De winnende foto van de fotowedstrijd 2012 werd geschoten door familie Veraart uit Den Bosch. Van harte gefeliciteerd familie Veraart met jullie gratis week verblijf in het voor- of naseizoen van 2013.

De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht gekregen.

Heeft u meegedaan aan deze fotowedstrijd, dan willen we u hartelijk danken voor u inzending.

Bekijk hier de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto! En doe vast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Uitslag Facebook like actie...

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012


UITSLAG LIKE ACTIE:

250 Likes!!
Wat een resultaat in zo'n korte tijd. Uit de 250 briefjes met namen heeft onze dochter de volgende winnaar getrokken: .... Sab Kok !!!

Gefeliciteerd, je mag een gratis week in het voorseizoen van 2013 naar Italië!!!

Wil je met ons contact opnemen via info@brevar-vakantie.nl

Hartelijk bedankt iedereen enne... blijf liken en delen, we komen binnenkort terug met een nieuwe actie!

 


Reactie winnaar:

Beste mensen van de brevar vakanties,
 
Via Facebook heb ik jullie geweldige actie gewonnen, om in het voorseizoen een weekje naar italie te gaan. Zo geweldig!!!!
We zijn hier door het dolle heen! En natuurlijk ook met dank aan jullie mooie dochter die mijn naam uit de bak heeft gehaald!
 
groeten sabrina,

Dekbedpakket en opmaakservice op de International Sport Camping

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Opmaakservice in Porlezza!
Op de International Sport Camping aan het Luganomeer is het nu mogelijk om een dekbedpakket bij uw boeking te reserveren.

Het pakket bestaat uit een matrashoes, dekbedovertrek en een kussensloop.

 

 

Met je hond mee op vakantie!

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Hoera, vakantie! En de hond? Die gaat natuurlijk mee!

Jij geniet het meest met je hond in de buurt,
maar je hond is ook het liefst waar jij bent.

In de vakantie heb je eindelijk tijd om al die leuke dingen te doen waar je anders niet toe komt. En daar wil je natuurlijk samen van genieten, anders is je vakantie niet compleet.

Dus laat je trouwe viervoeter niet thuis, maar neem je hond gezellig mee op vakantie!

Lees meer >>
 

Nieuwe foto's en video's

Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2012


Van 5 t/m 12 juni zijn wij zelf een weekje op de 'nieuwe' camping Bosco Verde in Torre del Lago Puccini geweest.

Wij zijn zo mogelijk nóg enthousiaster over deze camping geworden!

Kijk snel op de campingpagina onder het kopje 'foto's' voor de foto's die wij tijdens ons verblijf hebben genomen.

 

 

Stacaravans Volterra zijn geplaatst!

Geplaatst op: zaterdag 9 juni 2012


Camping Paradiso:

Er is hard gewerkt en het resultaat mag er wezen!  Op het nieuwe gedeelte dat bij de camping is getrokken staan de stacaravans type 'Volterra' en alles is klaar. De eerste gasten zijn al weer terug in Nederland.

Bekijk hier de informatie en de foto's die wij gemaakt hebben.

 

 

Extra camping in Toscane!

Geplaatst op: zaterdag 19 november 2011

Camping Bosco Verde:
Erg enthousiast zijn wij over deze extra camping waar wij dit komend seizoen ook stacaravans zullen gaan verhuren. Een gezellige, groene, vrij rustige, maar een tot nu toe ook vrij onbekende Italiaanse camping, er kwamen maar weinig Nederlanders. Maar hier komt vanaf nu verandering in.

Wij laten op dit moment 26 stacaravans neerzetten met 2 en ook 3 slaapkamers en een gezellige overdekte ruime veranda. Deze zullen veelal aan Nederlanders verhuurd (en verkocht) worden.

Gezellig voor de kinderen; Nederlandse vriendjes om mee te voetballen en te zwemmen, er is een leuk animatieteam..

Wij begroeten u graag als onze gast op deze camping en horen graag achteraf hoe u uw vakantie is geweest.

Lees hier verder voor meer informatie.

Online reserveringssysteem

Geplaatst op: donderdag 10 november 2011


Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een online reserveringssysteem. Hier kunt u straks zelf vrij eenvoudig de beschikbaarheid en prijs per huisje bekijken en dan online uw reservering plaatsen. Wij vragen u nog even geduld te hebben.


Heeft u ondertussen vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen. 

 

Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | BreeVerhuur
Anneke den Breejen | Loenensestraat 179, 2574 RL Den Haag